Óriás babzsák,törpe ár.

 

 

 

Az Ön bevásárlókosara üres.

Keresés

Szállítási információk

1. A Szállító

MINDEN NAP SZOMBAT KFT. , vagy az általa megbízott csomagküldő szolgálat.
 
 
2. A Webshop Szerződési Feltételek közzététele
A Webshop Szerződési Feltételek Vásárló által történő elfogadása a Webshop-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A Feltételek elfogadásának minősül, ha a Vásárló a szolgáltatást igénybe veszi, azaz árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

3. A Webshop Szerződési Feltételek hatálya
MINDEN NAP SZOMBAT KFT. fenntartja a jogot, hogy a Webshop Szerződési Feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A Webshop Szerződési Feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A Webshop Szerződési Feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a Webshop-szolgáltató a Webshop-szolgáltatást biztosítja.
 
 
4. A Webshop Szerződés Létrejötte és módosítása
 
 
4.1 Általános jellemzők
A Szerződés a Szolgáltató Internetes felületén történő  megrendeléssel, illetve jelen Szerződési Feltételek elfogadásával jön létre. A Webshopban való vásárlás feltétele a szállítási adatok és elérhetőségek megadása. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a Vásárló a Megrendelést végső formájában jóváhagyja. MINDEN NAP SZOMBAT KFT. fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a megrendelő adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.
 
 
4.2 Megrendelés módosítása, törlése
A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a Vásárló a Webshop Ügyfélszolgálat menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen illetve telefonos hívószámon teheti meg. A megrendelés visszavonása csak a postázás, illetve a futárszolgálat részére történő átadás előtt lehetséges.  
 
4.3 Fizetési feltételek
A Vásárló a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét átvételkor a Szállítónál illetve személyes átvételnél az átvételi helyen készpénzben teljesíti. A Szállító a készpénz átvételéről számlát ad. MINDEN NAP SZOMBAT KFT. részteljesítést nem vállal, a Szállító részteljesítést nem fogadhat el. A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.
 
4.4 Szállítási módok

Csomagküldő szolgálat: 

A csomagok kiszállítási módja:

Futárszolgálat

Amennyiben a  Vásárló a futárszolgálatot válasza a futárnak fizeti meg az áru(k) ellenértékét, és a szállítási költséget.A vevő telefonszámát az eladó megadhatja a szállítmányozó cég képvieslőjének, hogy az áru átadását hatékonyan végezhesse. Szállítási díjak az ország területén területén az alábbi árakon:

Fuvardíj:

Budapest Személyes átvétel:

ZsomiZsák bemutató teremben 1092 Budapest Erkel u. 7 / pince  ( a személyes áruátvétel csak előre egyeztetett időpontokban lehetséges!)  0 Ft

Országosan a kiszállítás futárral, utánvéttel:  2.490 Ft

100.000 Ft felett INGYENES az árúkiszállítás


4.6 Sikertelen kézbesítés

Általános kiszállítási határidőnél a Szállító kettő alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ezután a megrendelést MINDEN NAP SZOMBAT KFT.érvénytelennek nyilvánítja és törli. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti MINDEN NAP SZOMBAT KFT. számára. MINDEN NAP SZOMBAT KFT. ilyen esetben a többletköltség összegéről számlát állít ki.


4.7 ÁFA

Az árak bruttó árak, a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák. 
 
5. A Vásárló jogai és kötelezettségei
A Vásárlónak 14 napig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet -Távollévők között kötött szerződésekről- értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag készhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 14 napos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.